UE Avià

L’Avià alliçona un Puigcerdà sentenciat a tornar a Quarta (9-0)

L’Avià alliçona un Puigcerdà sentenciat a tornar a Quarta (9-0)
Ivan Lianes va fer 4 dels 9 gols de l'Avià. ALEIX CAMPRUBÍ

La golejada de la temporada. El primer equip de la Unió Esportiva Avià ha apallissat el Puigcerdà en la victòria més àmplia del que portem de lliga al grup 7 de Tercera Catalana. Els avianesos han guanyat per un contundent 9 a 0 i segueix a pas ferm a la tercera plaça.

Els homes de Joan Flores van rematar la feina a la primera meitat. En menys de mitja hora de joc, ja guanyaven per 5 a 0. I abans del descans, Ivan Lianes va fer el sisè. A la represa, i amb un partit dat i beneït, l’Avià va culminar la golejada amb dos gols més de Lianes, que en va fer quatre, i un d’Eudald Tubau, que va fer un doblet. Els altres golejadors de la tarda van ser Roger Claret (2) i Pau Tomàs (1). Partit farcit de gols però sense massa història. Més info

Amb aquest marcador, l’Avià segueix a la tercera plaça i suma 60 punts. Els avianesos en tenen 5 més que la Pirinaica, que és quarta, amb 55. Per dalt, tot igual: el Calaf segueix intractable, imbatut a falta de cinc jornades pel final de lliga, i el Gironella es manté segon, set punts per sobre de l’Avià i amb un partit pendent per disputat, precisament contra el Puigcerdà. Els de la Cerdanya són matemàticament equip de Quarta Catalana, un any després de l’ascens. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana l’Avià visita el camp del San Lorenzo, que és 7è, amb 44 punts. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol Puigcerdà set32 Tercera Catalana

Comentaris