UE Avià

L’Avià trenca la mala ratxa amb una golejada al Castellbell (5-1)

L’Avià trenca la mala ratxa amb una golejada al Castellbell (5-1)
L'Avià celebrant la victòria, al vestidor. CEDIDA

L’Avià ha recuperat el camí de la victòria. L’equip que dirigeix Joan Flores s’ha refet de dues derrotes consecutives amb un triomf aclaparador, a casa, contra el Castellbell i el Vilar (5-1). Sobre el camp no hi va haver massa història, els visitants es van avançar en els primers compassos, però l’Avià va gaudir de nombroses ocasions i va remuntar sense problemes en una gran segona meitat.

A la primera part, Carlos Carrasco va avançar els bagencs quan no s’havien jugat ni 10 minuts de partit. Abans de la mitja hora de joc, Lianes va empatar pels locals. Amb l’1 a 1 es va arribar al descans, però amb la sensació que el resultat era força enganyós, ja que l’Avià havia gaudir de moltes més ocasions que el rival. A la represa, aquest protagonisme atacant es va transformar en gols: Diego Vasquez en va fer tres en el seu primer hat-trick de la temporada i Eloi Soler va culminar la golejada. Més info

Amb aquest marcador, l’Avià manté la tercera posició al grup 7 de Tercera Catalana, amb 50 punts. Els avianesos es mantenen a 10 punts del segon classificat, el Gironella. Per sota, bones notícies: el Cardona ha empatat i torna a ser a cinc punts, a la quarta posició. També ha punxat la ‘Piri’, que és sisena, amb 43 punts i un partit pendent de disputar. San Lorenzo i Viladecavalls, cinquè i setè, han guanyat i tenen els mateixos punts que la ‘Piri’ (43). La classificació sencara, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent, derbi d’alçada al Berguedà. El Gironella rep la visita de l’Avià en un partit que pot servir perquè els locals s’assegurin virtualment la segona plaça o bé perquè els avianesos retallin distància i posin un punt d’emoció a aquest tram final de lliga, en la lluita per la promoció. +PROPERA JORNADA

Avià Castellbell i el Vilar Futbol set28 Tercera Catalana

Comentaris