UE Avià

L’Avià acusa les baixes i perd al camp del San Lorenzo (3-2)

L’Avià acusa les baixes i perd al camp del San Lorenzo (3-2)
Eudald Tubau, autor dels dos gols de l'Avià aquest cap de setmana. ALEIX CAMPRUBÍ

Derrota de l’Avià al camp d’un equip que, com ell, ja no es juga res aquesta temporada. Els avianesos han perdut al camp del San Lorenzo en un partit d’anades i tornes on tots dos equips van anar per davant en el marcador en algun moment del partit. Al final, però, els locals van ser més efectius a la represa i van endur-se el premi de la victòria (3-2).

L’enfrontament va començar amb un autèntic golàs dels locals, al minut 10 de partit. Poc després, Ivan Lianes va fallar un penal que hauria empatat el partit. Amb tot, en el darrer quart d’hora de joc de la segona part, dues dianes d’Eudald Tubau van capgirar el marcador i van posar per davant els avianesos. A la represa, els homes de Joan Flores no van estar encertats de cara a porteria i el rival, sí. El San Lorenzo va remuntar el partit amb dos gols abans del quart d’hora del segon temps. En la mitja hora restant, el marcador no es va moure i el 3 a 2 va ser definitiu. Més info

Amb aquest marcador, l’Avià segueix a la tercera posició, amb 60 punts, i veu com l’Atlètic Gironella s’escapa novament i ja torna a ser a 10 punts, amb un partit encara pendent per disputar. A més, per sota, Pirinaica i Cardona tornen a retallar distàncies en la lluita per la tercera posició i ja són a dos i tres punts de l’Avià. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent, duel a priori assequible per als avianesos, que reben la visita del Matadepera. Els vallesans són tretzens, amb 32 punts, i han certificat la salvació aquesta setmana malgrat encadenar tres derrotes consecutives. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol set33 Tercera Catalana

Comentaris