CE Olvan

Amb porter, sí (0-3)

Amb porter, sí (0-3)
Reda va ser l'home del partit a Sant Pau. ARXIU / ALEIX CAMPRUBÍ

Torna el porter, tornen les victòries. L’Olvan ha golejat aquesta setmana al Sant Pau de Manresa en una jornada en què ha recuperat un porter després de 5 partits en què jugadors de camp s’havien de posar sota pals. Aquesta vegada Reda s’ha pogut situar a la porteria i l’equip ho ha notat. Al final, 0 a 3 i recital sota pals de Reda, que penja les botes definitivament i ho ha fet per la porta gran amb aturades de gran mèrit i salvant el seu equip.

A la primera part, l’Olvan va dominar i va portar la iniciativa però li va costar molt obrir la llauna. A les acaballes del primer temps, Gerard Adelantado va trencar el ‘gafe’ i va clavar la pilota a l’escaire de la porteria local. A la represa, el Sant Pau va sortir millor però va topar amb un Reda en mode mur. Finalment, en dos contracops, els del Berguedà van sentenciar el partit amb dues dianes de Manolo. Més info

Amb aquest resultat, es manté a la setena posició i segueix amb quatre punts de marge respecte l’Avinyó, que és vuitè. Els olvanesos tenen 39 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, darrer compromís de lliga per a l’Olvan. Juga a casa contra el Valls de Torroella, el cuer de la categoria. És la penúltima jornada però en l’última l’equip descansa. +PROPERA JORNADA

Futbol Olvan Quarta Catalana Sant Pau de Manresa set33

Comentaris