Montmajor FC

El Montmajor cau golejat al camp del Castellnou (4-0)

El Montmajor cau golejat al camp del Castellnou (4-0)
Arnau Pey, en el partit contra l'Alt Berguedà. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Mal partit del Montmajor al camp del segon classificat. Els de Jordi Casas visitaven Castellnou amb baixes molt sensibles i, després de perdre al camp del Sant Salvador de Cercs entre setmana -en el partit aplaçat fa jornades-. Sobre el terreny de joc, el Castellnou -que s’està jugant la primera posició amb el Navarcles- sempre va anar amb una marxa més i va donar poques opcions a l’equip del Berguedà.

El Montmajor va començar el partit tancat a darrere i sortint amb pilotes a l’esquena dels centrals. En una d’elles, Èric Fígols va tenir el gol a tocar. Abans, però, l’àrbitre ja havia anul·lat una diana local per fora de joc clar. El Castellnou va gaudir de nombroses arribades a l’àrea i en dues d’elles va aconseguir marcar. Amb el 2 a 0 es va arribar al descans.

A la represa, el Montmajor va intentar retallar distàncies i va gaudir d’un primer tram de segona part sensiblement millor que tota la primera, però amb el pas dels minuts el Castellnou va posar-se a lloc i va tornar a gaudir d’ocasions per sentenciar. En una jugada farcida de cops, la pilota va arribar als peus del ’10’ local, que va definir amb una vaselina magistral. Ja a les acaballes el Castellnou va fer el definitiu 4 a 0 en un 1 contra 1. Més info

Amb aquest resultat, els bagencs segueixen vius en la lluita per guanyar la lliga i assolir l’ascens directe. Són segons amb 62 punts, només un per darrere del Navarcles, que és el seu proper rival. El Montmajor, en canvi, segueix cinquè, amb 45 punts, i veu com el Berga B i l’Alt Berguedà -els equips que té per sobre- són a quatre punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, penúltima jornada de lliga. El Montmajor rep la visita del Navàs B, que ve de guanyar per 3 a 1 al Casserres i ha guanyat quatre dels últims cinc compromisos. Els navassencs són onzens, amb 29 punts. +PROPERA JORNADA

Castellnou Futbol Montmajor Quarta Catalana set33

Comentaris