Casserres Femení

El Casserres fa un mal partit i perd contra el cuer (2-5)

El Casserres fa un mal partit i perd contra el cuer (2-5)
'Xete' va fer les dues dianes del Casserres contra el cuer. ALBERT CODINA SOLER

Derrota sorprenent del primer equip femení del FS Casserres. Les noies de Xavier Parcerisa han caigut a casa contra el cuer de la categoria, l’Hospitalet, per 2 a 5, en un partit on el rival va posar-hi més ganes i intensitat. Les casserrenques ja s’han salvat i l’Hospitalet s’hi jugava la vida: una derrota els sentenciava pràcticament al descens.

Les visitants es van emportar els tres punts en aprofitar cinc contracops. El Casserres va dominar i va generar nombroses ocasions, però no va ser capaç de fer més de dos gols a l’equip més golejat de la lliga (en 23 jornades ha encaixat 128 gols). A banda, l’equip va acusar mentalment la greu lesió que la jugadora Marta Guirado es va fer en el darrer entrenament abans del partit. Les jugadores berguedanes no van acabar d’estar dins el partit en cap moment i la victòria va ser missió impossible. Més info

La derrota, per sort, es queda en una simple anècdota. El Casserres ha fet els deures i no patirà per conservar la categoria. Amb tot, les places capdavanteres també són lluny: el segon classificat és a 21 punts. Ara mateix, les del Berguedà són setenes, amb 35 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, avant-penúltima jornada de lliga. El Casserres rep la visita del Vallirana a la Llangotera. El rival també s’hi juga la vida: és penúltim, amb 13 punts i necessita guanyar per no complicar-se encara més la salvació. +PROPERA JORNADA

Casserres futsal l'Hospitalet set33

Comentaris