Alt Berguedà

L’Alt Berguedà es deixa remuntar i perd la tercera posició (2-1)

L’Alt Berguedà es deixa remuntar i perd la tercera posició (2-1)
Albert Gaona, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Aquesta setmana l’Alt Berguedà visitava el camp de l’Avinyó en el partit corresponent a la jornada 28 de Quarta Catalana. El resultat del partit es va saldar amb un 2 a 1 a favor dels locals.

L’equip de Xavi Ribera va entrar millor que els locals al matx i, ben d’hora, al minut 12, Martí Cardenas va aprofitar una bona jugada dels visitants per posar el 0 a 1 al marcador. A partir d’aquí, hi va haver un canvi de rols en el partit. Els locals van començar a prendre la iniciativa i els visitants es van quedar sense idees i van anar de més a menys. D’una banda, els locals van apretar i van començar a tenir ocasions, que no van acabar a la xarxa perquè el porter visitant estava en estat de gràcia. I a l’altra banda faltava intensitat en els visitants que es veien superats per actitud i, sobretot, en les segones jugades, que les perdien pràcticament totes. El partit se’n va anar al descans amb dues ocasions clares de l’Avinyó que no van acabar en gol, però que van ser un avís del que volien fer els locals a la segona.

A la represa, mateixa tònica. Els visitants seguien sense idees en la circulació de la pilota i sense disposar del control del partit, que el seguia tenint l’Avinyó si més no en intensitat. Amb tot, valia el gol dels visitants i el marcador era l’únic positiu per a l’Alt Berguedà. L’Avinyó seguia amb el seu futbol: buscar ràpid els espais i intentar fer mal per les bandes, però el porter visitant seguia salvant l’empat.

En una jugada aïllada -un rebot que va quedar a la frontal- un jugador de l’Avinyó va xutar i la va clavar a l’escaire, fent així el 1 a 1. Quedaven uns 20 minuts pel final del partit i l’Alt Berguedà va disposar d’una ocasió per tornar a posar-se per davant: un xut al pal. Però van ser els locals que, en un bon contraatac, van posar el 2 a 1 al marcador. El marcador feia justícia al que s’havia vist a la gespa, on els visitants només hi van manar els primers 15 minuts. Més info

Així doncs el partit va acabar amb el resultat de 2 gols a 1 a favor de l’Avinyó. Aquest resultat fa que l’Alt Berguedà perdi la tercera posició i es vegi superat pel Berga B a la taula a falta de dues jornades. La classificació sencera, AQUÍ.

L’Avinyó suma 35 punts i es troba en vuitena posició i aquesta setmana visitarà el camp del Casserres que es novè i té 29 punts. Pel que fa a l’Alt Berguedà, l’equip de Xavi Ribera és quart amb 49 punts i aquesta setmana rebrà a casa al Sant Pau que es tretzè amb 26 punts. +PROPERA JORNADA

Alt Berguedà Avinyó Futbol Quarta Catalana set33

Comentaris