CE Berga B, Futbol

El Berga B recupera el tercer lloc amb una victòria sense gaires problemes (5-3)

El Berga B recupera el tercer lloc amb una victòria sense gaires problemes (5-3)
Els equips posen per la foto abans de l'inici del partit. CE BERGA

Tot i que el Sant Llorenç es va acostar en els darrers minuts del partit, el Berga no va tenir excessius problemes per imposar-se per 5 gols a 3 als del Solsonès. La victòria serveix a l’equip per recuperar la tercera posició, de la qual cau l’Alt Berguedà.

Tot i el domini del Berga, els primers minuts van ser plàcids per a un Sant Llorenç que aguantava a darrere, ja que no rebien massa perill. Però els locals van servir-se d’una pilota llarga per avançar-se, a través de Marcel Carrera, que va resoldre un 1 contra 1 amb el porter (10′). Els visitants van reaccionar amb dos contracops força perillosos, fins que van tornar a anivellar el marcador amb un potent xut des de fora l’àrea de Joel Canals (15′), però els blanc i vermells van recuperar la iniciativa amb una jugada col·lectiva, que va acabar amb un canvi d’orientació i una centrada forta a mitja alçada, que Marcel va rematar de primeres al fons de la xarxa (16′). El Berga va sumar alguna altra ocasió clara davant d’un Sant Llorenç tancat a darrere, fins a arribar al descans.

Els visitants van sortir a la represa amb una pressió més alta, però la tàctica no va donar fruits i va ser el conjunt berguedà qui va ampliar distàncies a través de Toni Magem (62′). El hat-trick de Marcel situava el 4 a 1 i semblava que sentenciava el partit (70′), però l’equip va abaixar el ritme i va permetre un 1 contra 1 amb el qual Canals va escurçar diferències (75′) i, al final, un centre-xut de Guillem de Marimon va entra per l’escaire i va posar la por al cos als blanc i vermells (89′). Poc després, però, el gol de cap a la sortida d’un córner de Jordi Sensada va situar el 5 a 3 final.

La victòria serveix al filial per recuperar la tercera posició, amb 49 punts, aprofitant la derrota de l’Alt Berguedà, que és quart amb els mateixos punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip espera tornar a sumar 3 punts en la visita al Sant Salvador de Cercs, que és dotzè amb 27 punts, en el que serà un altre derbi berguedà. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga CE BERGA B set33

Comentaris