Alt Berguedà

Victòria que apropa la tercera plaça (5-2)

Victòria que apropa la tercera plaça (5-2)

L’Alt Berguedà rebia al Navàs B en el partit corresponent a la jornada 27. Els locals van mostrar una superioritat en tots els moments del matx i van saldar el partit amb el resultat de 5 a 2.

A l’inici del partit els locals van sortir amb una marxa més que el Navàs, volent tenir la pilota i no concedint pràcticament res a darrere. Al minut 10 Albert Gaona aprofitava una ocasió per fer pujar el primer al marcador. Al cap de tres minuts, Gerard Puig incrementava l’avantatge pels locals fent pujar el 2 a 0. Els de Xavi Ribera seguien amb l’ambició d’augmentar el marcador. Disposaven de la pilota i de les ocasions, mentre que el Navàs seguia sense aparèixer pel camp. Al minut 27 Joan Boixader “el Buffal” va culminar una jugada fent, així, el 3 a 0. I abans del descans, de nou Joan Boixader, amb un xut sec, va posar el 4 a 0 al marcador. La tònica seguia intacta, els locals amb ganes de guanyar i tancar el partit ràpid mentre que els visitants es veien superats i no hi posaven remei. Amb el resultat de 4 gols a 0 es va arribar a la mitja part.

A la represa, el partit seguia igual. Els locals van sortir de nou a fer mal a la porteria contrària i els visitants seguien sense proposar massa res. Al minut 59 una centrada per banda esquerra va fer que un jugador del Navàs introduís la pilota a la
porteria, fent-se un auto-gol i posant la maneta a l’electrònic. A partir d’aquí i amb el partit ja tancat, l’Alt Berguedà va seguir buscant porteria però d’una forma més tímida. I els visitants sense perdre res, van fer un pas endavant, però ja era tard per aconseguir sumar algun punt. No obstant en una jugada aïllada, l’àrbitre va xiular un penal rigorós a favor dels visitants. El Navàs el va aprofitar i va reduir diferències. I ja a les acaballes, un contraatac dels visitants va deixar al davanter frec a frec amb el porter, el qual no va perdonar i va fer pujar el marcador final de 5 a 2. Més info

Amb aquest resultat l’Alt Berguedà suma 49 punts i es troba a la tercera posició en solitari (veure classificació). La propera jornada l’Alt Berguedà jugarà a domicili al camp de l’Avinyó que és vuitè, amb 32 punts. D’altra banda, el Navàs B suma 26 punts i es troba en dotzena posició i la propera setmana rebrà a casa al Casserres, que és novè amb 29 punts. +PROPERA JORNADA

Alt Berguedà Futbol Navàs B Quarta Catalana set32

Comentaris