Alt Berguedà

L’Alt Berguedà trenca la imbatibilitat del Sant Pau com a local (1-2)

L’Alt Berguedà trenca la imbatibilitat del Sant Pau com a local (1-2)
Els jugadors de l'Alt Berguedà celebren un gol, aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Victòria important de l’Alt Berguedà. Els de Xavi Ribera van disputar aquesta setmana el seu partit al camp del Sant Pau, que es va saldar amb la victòria per la mínima dels del Berguedà (1-2). El conjunt visitant va sortir amb les idees clares en un camp on fins aquest cap de setmana no hi havia guanyat ningú.

Els berguedans van gaudir de diverses ocasions en els primers compassos, però no seria fins ben entrat el quart d’hora del partit que en una bona jugada per banda esquerra, Gerard Puig va fer el 0 a 1. La successió d’ocasions va ser constant. De fet, en un córner es va anular el 0 a 2 per falta al porter i a la següent jugada, de nou Gerard Puig -el més llest de la classe- va posar el 0 a 2, resultat amb el que s’arribaria al descans.

A la represa, el conjunt local va fer un pas endavant i va millorar el seu joc, traduint-se en diverses ocasions no materialitzades. Amb tot, els visitants seguien tenint opcions al contraatac. En els últims minuts el Sant Pau va reduir diferències i el partit va acabar d’allò més viu, però els visitants ja havien fet la feina abans i el partit es va acabar amb el resultat d’1 a 2 a favor de l’Alt Berguedà. Més info

Així doncs, els de Xavi Ribera sumen la seva segona victèria seguida i es troben a la cinquena posició amb 22 punts i un partit menys. Mentre que el Sant Pau es troba en la onzena posició amb 12 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’Alt Berguedà és l’únic equip de la comarca que jugarà per Nadal. Ha de disputar el partit pendent que té contra l’Avinyó, a casa, corresponent a la jornada 13. Serà el 4 de gener a les 7 de la tarda, a Guardiola de Berguedà. Després de festes, els berguedans rebran el Valls de Torroella, mentre que el Sant Pau visitarà Casserres. +PROPERA JORNADA

Alt Berguedà Futbol Quarta Catalana set17

Comentaris