Alt Berguedà

Empat d’un Alt Berguedà sense fortuna de cara a porteria (2-2)

Empat d’un Alt Berguedà sense fortuna de cara a porteria (2-2)
Albert Gaona va ser l'autor del primer gol, aquesta setmana. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Aquesta setmana, l’Alt Berguedà rebia la Balconada B en el partit corresponent a la jornada 25. Els locals sabien de la importància d’aquest partit per seguir a la part alta de la classificació, després de la derrota a Berga. Per això van sortir a guanyar des del primer minut de joc, controlant la pilota, tancant pràcticament al rival a la seva àrea, però sense fortuna de cara a gol. Els visitants estaven tancats, però la circulació de pilota dels locals els desorganitzava i van començar a arribar les primeres situacions de gol, que per imprecisions en la decisió dels locals no van acabar a la xarxa.

No va ser fins al minut 28 que Albert Gaona va aprofitar una centrada a l’àrea per fer pujar l’1 a 0 al marcador. Les ocasions seguien sent dels locals, i en una bona jugada per banda esquerra Alberto Feijoo feia pujar el 2 a 0. En qüestió de tres minuts semblava que havia desaparegut la mala sort i la justícia havia arribat. Però en els propers cinc minuts els locals rebrien un revés dur. Primer en una jugada aïllada en la que el porter local no surt amb seguretat, la Balconada B aprofita l’errada per fer el 2 a 1. Els nervis comencen a passar factura, tot i la primera mitja hora de joc boníssima dels locals. I en la jugada posterior, en un sac de córner la Balconada treu petroli i empata. I amb aquest resultat frustrat s’arribava al descans.

A la represa, la mateixa tònica. Els de Xavi Ribera controlant la pilota, tenint les ocasions més clares, però per falta de decisió i imprecisions, aquestes pilotes no acabaven a la xarxa. Seguia l’empat, no era bo pels locals i les imprecisions seguien creixent. La Balconada es dedicava a rebutjar qualsevol opció d’atac i intentava crear perill al contraatac, davant un equip local que estava bolcat buscant el gol de la victòria. Però a mesura passava la segona part no entrava la pilota i la frustració seguia creixent per part dels locals. Finalment, aquest resultat no es mouria i el marcador quedaria exactament com a la primera part. Amb el resultat final de 2 gols a 2. Més info

Amb aquest resultat els de Xavi Ribera segueixen sent quarts, amb 46 punts. I aquesta setmana visitaran al segon classificat que és el Castellnou, amb 53 punts. Per la seva banda, la Balconada B es troba en novena posició, amb 28 punts. Aquesta setmana té un duel de mitja taula com a local amb el Casserres, que també té 28 punts. +PROPERA JORNADA

Fes clic aquí per veure la classificació sencera del grup 1 de Quarta Catalana

Alt Berguedà Balconada B Futbol Quarta Catalana set30

Comentaris