Montmajor FC

El Montmajor trenca la ratxa del líder (2-2)

El Montmajor trenca la ratxa del líder (2-2)
Jordi Casas va fer el primer gol del Montmajor contra el líder. ALEIX CAMPRUBÍ

Empat valuós del Montmajor en la visita del líder de la categoria, el Castellnou. Els bagencs encadenaven sis victòries consecutives i, d’entrada, el partit a Montmajor se’ls va posar molt de cara per allargar la bona dinàmica. Però els locals es van saber refer, van igualar el partit i van gaudir de diverses ocasions per endur-se els tres punts.

El partit va començar amb un Castellnou que volia i tenia la pilota, i un Montmajor tancat i ordenat a darrere. En aquest escenari, els visitants eren més a prop de l’àrea rival i semblaven tenir el gol a prop, però la defensa montmajonenca refusava amb contundència totes les ocasions. Al minut 20, però, els bagencs van fer el 0 a 1 a la sortida d’un córner. Deu minuts després, Aleix Codina va treure’s un recurs deliciós a l’interior de l’àrea per habilitar Armand Alsina perquè fes el 0 a 2.

El partit estava molt ben encaminat pels interessos del Castellnou, però el Montmajor va seguir creient-hi. I, al cap de poc, Jordi Casas va guanyar l’esquena de la defensa visitant i va retallar distàncies amb un bon xut creuat. El gol va esperonar els locals, que van seguir provant-ho fins que Marcel·lí Puigpiquer va transformar magistralment una falta des de la frontal de l’àrea per fer el 2 a 2. Enmig d’aquesta reacció local, l’àrbitre va anul·lar un gol a Èric Fígols per un fora de joc dubtós.

A la represa, tots dos equips van gaudir de bones ocasions però els dos porters, Pep Sabata per una banda i Doménec Àlvarez a l’altra, van impedir que el marcador s’alterés. Més info

Amb aquest resultat, el Navarcles s’acosta al líder: és a només un punt del Castellnou. El Montmajor, en canvi, cau fins la vuitena posició, però segueix a prop dels equips que té davant. Els del Berguedà tenen 19 punts i són a només 3 de l’Olvan, que és quart. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera setmana, el Montmajor acomiada l’any al camp del Navàs B, que és 13è, amb 8 punts, i ve de caure golejat al camp del Casserres (5-1). +PROPERA JORNADA

Futbol Montmajor Quarta Catalana set16

Comentaris