CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC

El Montmajor fa la feina en el derbi contra el Sant Salvador i estreny la part alta (2-0)

El Montmajor fa la feina en el derbi contra el Sant Salvador i estreny la part alta (2-0)

El Montmajor encadena cinc jornades sense perdre; el Sant Salvador de Cercs, cinc sense guanyar. En aquesta dinàmica, els del Baix Berguedà partien com a favorits en el derbi d’aquest cap de setmana i, al camp, no hi va haver sorpreses.

El Montmajor va sortir molt més endollat que el Sant Salvador i va dominar els primers compassos de partit. El domini va tenir recompensa i , al quart d’hora de joc, Iñaki Sànchez va avançar els locals en rematar amb el cap un servei de banda en llarg de Martí Vilalta. El bon joc dels de Jordi Casas es va anar diluint amb el pas dels minuts i el Sant Salvador va acabar millor la primera part, tot i que no va crear massa perill.

A l’inici de la represa, els locals van revifar i es van tornar a fer amb el control. Combinaven amb encert, pressionaven amb intensitat i recuperaven amb rapidesa. En aquest escenari va arribar el segon gol. Èric Fígols va desbordar per banda dreta i va habilitar Jordi Cortizo, que, des de fora l’àrea, va enviar la pilota al travesser. Marcel·lí Puigpiquer, atent al refús, va empènyer-la dins amb el cap. Amb el 2 a 0 els locals van precipitar-se en la recerca del tercer i això va descontrolar el partit. A les acaballes, el Sant Salvador va gaudir d’alguna ocasió per retallar distàncies però entre el porter i la defensa del Montmajor ho van impedir. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor segueix cinquè, amb 18 punts -els mateixos que l’Avinyó-, però s’acosta al segon lloc. Per sobre té el Navarcles, l’Alt Berguedà i el Berga B, que tenen un punt més. El Berga B, això sí, té un partit menys. El líder segueix sent el Castellnou, que en suma 22. El Sant Salvador, per la seva banda, segueix encallat als 8 punts i cau a la 13a posició. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, nou derbi a la comarca: el Montmajor visita el camp de l’Avià B, que ve d’empatar a 1 al camp del Casserres i de guanyar a l’Alt Berguedà en el darrer partit com a local. El Sant Salvador, en canvi, s’enfronta al Navarcles, que ha anat de menys a més aquesta temporada i ja és segon. Els cercorins, per cert, fa cinc jornades que no juguen a casa perquè l’estat del municipal de Sant Jordi ho impedeix. +PROPERA JORNADA

Berguedà Cercs derbi derbi berguedà Futbol Montmajor Quarta Catalana Sant Salvador de Cercs set11

Comentaris