Montmajor FC

El Montmajor goleja per tornar a entrar en escena (4-1)

El Montmajor goleja per tornar a entrar en escena (4-1)
Toni Alberich, a la dreta de la imatge, va fer dos gols. ALEIX CAMPRUBÍ

Victòria important del Montmajor per deixar enrere els tres punts perduts la setmana passada al camp del líder, el Navarcles. Els homes de Jordi Casas s’han imposat al Sant Llorenç de Morunys, a casa, en un partit força còmode que van encarrilar a la primera meitat i van sentenciar a les acaballes del partit. Al final, triomf per 4 a 1 que serveix als taronges per retallar distàncies amb el Berga ‘B’, que és a només tres punts.

El partit va començar sense massa ocasions però amb dos plantejaments força diferents: el Montmajor optava per treure la pilota jugant des de darrere i el Sant Llorenç per llançar pilotades a l’esquena de la defensa local. Cap dels dos equips acabava de trobar el camí del gol fins que Toni Alberich va aprofitar una errada del porter visitant a l’hora de blocar la pilota per fer l’1 a 0. Pràcticament en la següent jugada atacant dels locals, Èric Fígols va fer el segon amb un bon xut creuat. El partit semblava encarrilat però abans de la mitja hora, el Sant Llorenç va retallar distàncies en aprofitar la sortida d’un córner. Amb el 2 a 1 es va arribar als descans.

A la represa, el Montmajor va gaudir de nombroses ocasions per sentenciar el partit però es va mostrar força espès de cara a porteria. Pel que fa al bàndol visitant, Joel Canals va disposar de la més clara però Pep Sabata, atent, va refusar a córner. A les acaballes, Sergi Sala va fer el 3 a 1 pel Montmajor en una jugada personal. I ja en temps afegit, Toni Alberich va culminar la golejada en rematar un córner amb el cap i signar el seu doblet particular. Més info

Amb aquest marcador, el Montmajor segueix a la cinquena posició, amb 39 punts, però torna a posar terra pel mig respecte els seus perseguidors. El sisè classificat és ara l’Olvan, a quatre punts. Per sobre, el Berga ‘B’ també és més a prop: a la quarta posició, amb tres punts més. L’Alt Berguedà és tercer, a sis; i el Castellnou, segon, a 8. El Navarcles ha descansat però segueix líder, amb 50 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent, derbi comarcal. El Montmajor visita el camp del Sant Salvador de Cercs, que ve de guanyar el Casserres, que tancarà un tram on ha encadenat cinc partits consecutius com a local. Els cercorins són onzens, amb 21 punts. +PROPERA JORNADA

Futbol Montmajor Quarta Catalana Sant Llorenç set28

Comentaris