Atletisme

Núria Cascante esmicola la millor marca de la història de l’atletisme berguedà en una cursa de 10km

Núria Cascante, en el moment de creuar la línia d'arribada a l'Hospitalet. CEDIDA

Núria Cascante també ha estat un dels noms propis del cap de setmana. L’atleta berguedana ha pujat al podi dels 10km de l’Hospitalet del Llobregat. Ha quedat segona, amb un temps de 37 minuts i 41 segons, només superada per l’actual campiona de Catalunya de cros, Míriam Ortíz, que va baixar dels 37 minuts.

Els 37:41 de Núria Cascante són històrics. Amb aquesta marca, l’atleta berguedana bat un nou rècord: mai abans cap atleta de la comarca havia fet una prova de 10km amb tan poc temps. La marca, a més, suposa una nova marca personal i rècord del seu club, el JAB.

A l’Hospitalet, Míriam Ortíz va ser primera; Cascante, segona; i Elisabet Martín va completar el podi amb un temps de 38 minuts i 33 segons.

Bon resultat de Guillem Fernández, també del JAB

Encara en clau local, el bagenc Guillem Fernández Bruch, compatriota de Núria Cascante al JAB, ha pujat al podi dels 10km d’Olot. Fernández va fer un temps estratosfèric, baixant dels 34 minuts: 33 minuts i 53 segons.