Atletisme

Núria Cascante, ‘ponle freno’!

Núria Cascante, ‘ponle freno’!
Núria Cascante, creuant la línia d'arribada. CEDIDA

Nova victòria de Núria Cascante. L’atleta de Bagà s’ha imposat aquest cap de setmana als 10km de la cursa Ponle Freno de Badalona i segueix sumant trofeus a les seves vitrines. L’esportista del JAB ha començat el 2019 de forma pletòrica, imposant-se en proves com els 10 quilòmetres de Sitges o el campionat berguedà de cros. A banda, va tancar el 2018 pujant al primer esglaó del podi de la Sant Silvestre de Berga.

Aquest cap de setmana passat, a Badalona, Cascante va creuar la línia d’arribada amb un temps de 38 minuts i 27 segons. Instants més tard, preguntada per l’speaker de la cursa, va destacar que va ser molt prudent durant tota la prova per les altes temperatures.

Per darrere seu van arribar Sonia Gallego, que va ser segona, a més de dos minuts, i Laia Martínez, tercera, a gairebé tres. En categoria masculina, el guanyador va ser Driss Lakhouaja, amb una marca de 30 minuts i 36 segons. Eric Monasterio i Ali Lachheb, segon i tercer, van arribar al cap de dos minuts. En paral·lel també es va disputar una modalitat més curta, de 5 quilòmetres. En aquest cas, els guanyadors van ser Mohamed El Ghazouany i Eva Arias.

La primera edició de la Cursa Ponle Freno de Badalona va reunir més de 2.000 participants al port badaloní. Tots ells van córrer per una causa solidària com és el nombre de víctimes en accidents de trànsit i la seguretat viària. La prova està promoguda per Atresmedia, que ja realitza proves en aquesta línia en altres ciutats però era la primera vegada que n’impulsava una a Badalona.

Les classificacions de la Cursa Ponle Freno de Badalona

Badalona Cursa Ponle Freno JAB Núria Cascante

Comentaris