Atletisme

La berguedana Núria Cascante s’imposa amb autoritat als 10km de Sitges

Núria Cascante en el moment de creuar la línia d'arribada primera, a Sitges. JJ. VICO (www.fotosjjvico.com)

Nou triomf brillant de l’atleta del JAB Núria Cascante. Aquesta setmana s’ha endut els 10km de Sitges per davant de Vinyet Noguero i Lola Espinosa. Cascante va fer una cursa estratosfèrica i va creuar la línia d’arribada abans que ningú, amb un temps de 40 minuts clavats. La segona classificada, Vinyet Noguero, va arribar al cap de mig minut; i Lola Espinosa va completar el podi amb un temps de 44 minuts i 7 segons.

En l’apartat masculí el JAB també va destacar. L’atleta del club Guillem Fernández va quallar una gran cursa i va acabar en segona posició, amb una marca de 35 minuts i 23 segons, a només 7 segons del guanyador de la prova, Marco Segura (35:17). Marc Garcia va completar el podi amb un temps de 35 minuts i 43 segons.

Imatges dels berguedans a Sitges // JJ. VICO

????

????

????

????

Biel Vázquez destaca al cros de Sant Fruitós

Els nois i noies de l’escola d’atletisme del JAB també van tenir un cap de setmana mogut. Una bona representació del club va participar al cros escolar del Bages, a Sant Fruitós, aconseguint-hi grans resultats.

En categoria aleví, Biel Vázquez va endur-se la victòria i Ferran Sala va ser tercer. En noies, Aina Civil va ser segona i Jana Minoves, quarta. En clau berguedana també va destacar l’infantil Anna Alcalà, que va ser quarta en la seva categoria.