Futbol, CE Puig-reig

Un Puig-reig tou en defensa cau golejat al camp de la Balconada (5-2)

Un Puig-reig tou en defensa cau golejat al camp de la Balconada (5-2)
Arnau Ribera condueix una pilota, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Una mala actuació defensiva del Puig-reig va propiciar la golejada de la Balconada als berguedans, el passat cap de setmana, per 5 gols a 2. Els pugireigencs van firmar un partit especialment dolent en aquesta faceta, havent d’anant a remolc des dels primers compassos.

Molt tous en defensa, els visitants van concedir ocasions des dels primers compassos, però no va ser fins a la tercera oportunitat que els bagencs es van avançar, gràcies a David Argudo (7′) i, en menys de 5 minuts, van aconseguir el segon, a través de Cristian Indalecio (12′). Després d’una bona estona permeten alguna altra ocasió i anant a remolc, els berguedans van poder escurçar diferències a través d’Esteve Montardit (27′) i, poc després, un 2 a 2 que fou anul·lat per un ajustat fora de joc. Acte seguit, va arribar el 3 a 1 d’Indalecio (33′) i, posteriorment, el 4 a 1 de Joan Manel Torres (38′).

El gol d’Arnau Massafret només de sortir del descans va esperonar al Puig-reig (46′). Tot i això, el resultat no es va moure fins al final, amb uns berguedans que no van poder fer tants canvis com el rival, per refrescar a l’equip, ja que tenien jugadors tocats, i tampoc van generar gaire perill. Amb l’equip a dalt, la Balconada va aprofitar un contracop i, després d’una passada que semblava en fora de joc, Indalecio va ser un hat-trick particular que tancava la maneta, el 5 a 2 (87′).

Els blanc i vermells segueixen a l’onzena posició de la taula, amb 38 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

El conjunt intentarà retrobar-se amb la victòria en la complicada visita del Cardona, que amb 54 punts és el cinquè classificat. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set32 Tercera Catalana

Comentaris