Futbol, CE Puig-reig

Un Puig-reig més que efectiu goleja al cuer (8-0)

Un Puig-reig més que efectiu goleja al cuer (8-0)
Montardit, autor d'un hat-trick, celebrant un gol aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Poca història en la visita del cuer a Puig-reig aquest cap de setmana. El conjunt berguedà va ser clar dominador del partit contra el Pare Ignasi Puig i els gols van anar caient per ells sols, deixant un resultat de 8 a 0 que encara hauria pogut ser més ampli.

Tot i que el rival arribava amb 11 jugadors, els verd i vermells també tenien baixes, entre lesionats i sancionats, i va haver de tirar d’un juvenil, alhora per donar descans a jugadors amb més minuts acumulats. El conjunt va tenir dificultats per entrar al partit, però el primer gol va arribar aviat, obra d’Esteve Montardit (13′), mentre que després va marcar Martí Orriols (22′) i Montardit va fer el 3 a 0 de penal (27′).

Només de començar la segona meitat, Jordi Feliu va fer el quart (46′) que acabava de sentenciar el duel, i la pluja de gols va seguir, amb un Montardit que va aconseguir el seu hat-trick particular (54′) i amb Jul ampliant la distància amb el sisè (62′). Tot i un joc poc fluid en alguns compassos i contagiar-se del ritme del rival, el conjunt berguedà va dominar clarament el matx, van ser efectius i va concedir poques ocasions de gol al rival al llarg del partit. Al tram final, Ramon González va marcar en la primera pilota que va tocar (79′) – en el que va ser el seu debut aquesta temporada, i Guillem Pla va tancar la golejada (89′).

La victòria fa pujar als pugireigencs fins a la novena posició de la taula, amb 30 punts, després d’una ratxa de 3 victòries en 4 partits. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent els verd i vermells tindran una prova important, en la visita del sòlid líder, el Calaf, que sumat 57 punts i encara no ha perdut cap partit, 18 victòries i 3 empats. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig SET23 Tercera Catalana

Comentaris