Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig consolida el seu joc contra un rival directe (2-1)

El Puig-reig consolida el seu joc contra un rival directe (2-1)
El conjunt verd i vermell celebrant un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Després d’una primera volta irregular, el Puig-reig està aconseguint consolidar el seu joc en aquest segon tram de la temporada. Aquest cap de setmana, els verd i vermells es van imposar, tot i les baixes – van jugar 2 juvenils dels 3 convocats, a un rival de la zona alta, com el San Lorenzo, que és sisè. El conjunt va saber jugar amb els tempos del partit, especialment en el tram final, per mantenir el 2 a 1.

Els vallesans van buscar el partit jugant la pilota des del darrere, i van aconseguir alguna ocasió en el primer tram, però l’equip local va aguantar i aconseguir portar una mica la batuta, a través de força intensitat. El primer gol va arribar gràcies a la treballada estratègia de la pilota aturada, amb una rematada de Pol Selva (9′). Els berguedans van seguir pressionant de forma intermitent a dalt, davant d’un rival que no sortejava pilotes però que no aconseguia generar, fins que aconsegueix eixamplar la diferència amb una diana per sobre el porter de Xavi València (24′). El partit va arribar al descans amb el 2 a 0, amb el Puig-reig sòlid a darrere i sense concedir oportunitats.

A la segona meitat el rival surt amb un punt més d’intensitat, fins i tot amb l’expulsió per vermella directa de Jordi Pérez (59′). Els berguedans aguanten en defensa i, fins i tot, aconsegueixen fer un pal, però una jugada desafortunada acaba amb un gol en porteria pròpia d’Arnau Massafret (67′). En el darrer tram de partit, el San Lorenzo va a més, especialment aprofitant que es recupera la igualtat d’homes gràcies a l’expulsió de Jul per doble groga (73′). Però el Puig-reig aguanta, aguanta i aguanta, controlant el tempo del partit, i les expulsions de David per vermella directa i Victor Bermudez per doble groga (90′) acaben de matar l’enfrontament.

La victòria fa que el Puig-reig salti fins a la vuitena posició, amb 36 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip confia a tornar a sumar 3 punts en la visita, aquest cap de setmana vinent, al camp del Matadepera B, que amb 25 punts és el dotzè classificat. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Futbol Puig-reig set27 Tercera Catalana

Comentaris