Futbol, CE Puig-reig

Victòria, gols i impuls per al Puig-reig (4-2)

Victòria, gols i impuls per al Puig-reig (4-2)
Marià Casals celebra el gol al camp de l'Avià, en el darrer derbi. ALEIX CAMPRUBÍ

Ha costat, però el Puig-reig aconsegueix respirar de la mala dinàmica de cara al gol. L’equip va aconseguir 4 dianes a la segona meitat, que li donaren la victòria per 4 a 2 davant la Balconada i, especialment, l’impuls necessari per als pròxims partits.

La primera meitat va estar dominada pels locals, que – com és habitual – no aconseguien generar cap oportunitat de gol. Tot i la tranquil·litat que atorgava portar la batuta, el gol del rival el ficava dins del partit. L’avançada de la Balconada va arribar amb una diana de Marc Porcel (16′), a través d’una pilotada llarga i una bona finalització per sobre el porter, que posava el 0 a 1 amb el qual s’arribaria al descans.

A la segona meitat, l’entrada com a revulsiu des de la banqueta de Miki López va servir per canviar el matx. En un tancar i obrir d’ulls, el Puig-reig capgirava el partit amb els gols, precisament, de Miki López (61′), Nabil El Marnissi (62′) i Marià Casals (64′), que també havia entrat des de la banqueta. Cristian Indalecio retornava certa emoció al partit en els darrers minuts (81′), però Miki sentenciava el duel amb la seva segona diana (89′), a més d’una assistència.

Els tres punts n’atorguen 17 a un Puig-reig que segueix a l’onzena posició de la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip visitarà un camp complicat, el del Cardona, que és quart amb 25 punts. +PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set12 Tercera Catalana

Comentaris