Futbol, UE Avià B

El Sant Llorenç sorprèn un Avià B sota mínims (3-1)

El Sant Llorenç sorprèn un Avià B sota mínims (3-1)
El Sant Llorenç celebra un gol al camp de l'Avià, en el partit de la primera volta. ALEIX CAMPRUBÍ

Amb tan sols 11 efectius i amb un jugador de camp actuant com a porter, els berguedans van tenir poques oportunitats de treure res de profit en la visita al Sant Llorenç de Morunys. L’equip berguedà va caure per 3 gols a 1 contra el penúltim classificat.

Amb totes aquestes adversitats, el conjunt va fer un mal partit, amb ben poques idees i poc a fer en un camp de terra. Tot i això, els blanc i blaus van aguantar fins al tram final de la primera meitat, quan el Sant Llorenç es va avançar amb dues dianes, obra de Lleïr Graus (40′) i Joel Canals (43′). Poc després de l’inici de la segona meitat, els locals van fer el 3 a 0 que semblava sentenciar el partit, a través d’un gol de Canals (56′). El gol d’Aitor Casafont va acostar als visitants, que es van tornar a ficar dins del partit, però l’expulsió per vermella directa d’Èric Lozano (75′) va acabar de tancar el matx i va accentuar la sensació de submissió.

La derrota certifica la sisena posició dels avianencs, amb 41 punts, ara a 4 de la tercera plaça del Montmajor, i a 5 de la quarta del Berga B. La classificació sencera, AQUÍ.

Després de Setmana santa, el conjunt espera retrobar-se amb la victòria en la visita del Sant Salvador de Cercs, que amb 24 punts és el tretzè classificat. + PROPERA JORNADA.

Avià avià b Quarta Catalana set32 UE Avià ue avià b

Comentaris