Montmajor FC

Victòria patida del Montmajor per posar l’ull a la quarta posició (2-1)

Victòria patida del Montmajor per posar l’ull a la quarta posició (2-1)

Victòria treballada del Montmajor a casa. Els del Baix Berguedà van tirar endavant un partit molt feixuc, avorrit per al públic però farcit d’emoció dins el terreny de joc, davant el filial de la Balconada. L’equip de Jordi Casas va disposar de diverses ocasions a pilota aturada per golejar però aquesta vegada no va estar tan encertat com en altres jornades. La Balconada, per la seva banda, també va tenir les seves opcions, però al final se’n va tornar a casa amb les mans buides.

La primera part va ser de molts colzes i poca pilota. Cap dels dos equips es complicava la vida darrere i això va propiciar uns primers 45 minuts de pilotades de banda a banda del terreny de joc. Amb tot, el Montmajor va disposar de les ocasions més clares del primer temps. La majoria als peus d’Èric Fígols, que seria l’autor del primer gol del partit. A l’equador del primer temps, el davanter va definir magistralment en plantar-se sol davant el porter. Amb l’1 a 0 s’arribaria al descans.

A la represa, la tònica va seguir més o menys igual, però la Balconada va aprofitar una jugada de passivitat defensiva local per fer l’1 a 1. A partir d’aquí, els visitants es van limitar a defensar el marcador i sortint al contracop amb alguna acció de perill. El Montmajor, en canvi, es va dedicar a llançar pilotes a l’àrea, tant a través de serveis de banda com en faltes laterals. Fins que en una bona transició atacant, Marc Torrents va fer una bona passada a l’esquena de la defensa i Jordi Montañà va creuar en direcció a la porteria. En primera instància el porter visitant va aturar el xut, però la pilota va rebotar en un central i va acabar dins la porteria. El 2 a 1 va ser definitiu. Més info

Amb aquest marcador, el Montmajor passa a dependre d’ell mateix per ser quart. Els del Baix Berguedà sumen 45 punts i són ara mateix cinquens. Ara bé, tenen un partit menys que la resta de rivals -el que han de jugar contra el Sant Salvador de Cercs-. El Berga B és quart, amb un punt més (46) i l’Alt Berguedà, tercer, amb 49 punts. Per sota, l’Avià B és sisè, amb 41 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I tornant de Setmana Santa, el Montmajor visita el complicat camp del Castellnou, que aquesta setmana s’ha assegurat, com a mínim, disputar la promoció d’ascens. Els bagencs són ara mateix segons, amb 59 punts, un per sota del líder, el Navarcles. +PROPERA JORNADA

 WhatsApp Image 2019-04-16 at 15.57.08

Futbol Quarta Catalana set32

Comentaris