Futbol, Casserres CF

Contundent càstig pel bon partit del Casserres (1-4)

Contundent càstig pel bon partit del Casserres (1-4)
Un jugador del Casserres controla una pilota, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Casserres va plantar cara aquest cap de setmana a un rival que es disputava l’ascens, com és el Castellnou. Els berguedans van generar ocasions i es van mantenir dins del partit fins al final, però van acabar sent golejats per 1 gol a 4.

Un malentès entre un defensa i el porter local va deixar habilitat Ivan Palacios perquè avancés al Castellnou amb un gol matiner (5′). El Casserres va respondre aviat, a través d’una diana de Pol Pons (12′). Els locals van aconseguir uns bons minuts de joc i algunes ocasions, però al tram final de la primera meitat els bagencs es van tornar a avançar, amb un gol de penal obra de Palacios (38′).

A la segona meitat els berguedans van seguir en la bona línia, però sense aconseguir el gol que els hauria fet disputar el partit. Ja al tram final, el Castellnou sentència el duel a través de dos contracops, finalitzat per Aleix Codina (76′) i Xavier Martín (84′).

Aquesta derrota situa al Casserres a la novena posició de la taula, amb 29 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

Els casserrencs esperen retrobar-se amb la victòria, passat Setmana santa, en la visita al filial del Navàs, que és el dotzè classificat amb 26 punts. + PROPERA JORNADA.

Casserres casserres cf Futbol set32

Comentaris