CE Berga B

El Berga B combat la inferioritat numèrica i acaba salvant un punt a Sant Llorenç (3-3)

El Berga B combat la inferioritat numèrica i acaba salvant un punt a Sant Llorenç (3-3)
Lluís Boixader va ser determinant a Sant Llorenç. ARXIU / ALEIX CAMPRUBÍ

Partit molt més complicat del que podia semblar per al Berga ‘B’ a Sant Llorenç de Morunys. Els berguedans van ser dominadors del joc, però van anar a remolc en el marcador. A més, l’equip es va haver de sobreposar a una expulsió abans del descans per empatar el partit amb un jugador menys.

A la primera meitat, el Sant Llorenç es va saber tancar darrere i va aprofitar errors puntuals en defensa del Berga per arribar al descans amb avantatge en el marcador. El conjunt piteu es va avançar abans de la mitja hora amb un gol en pròpia porteria del filial berguedà, que ja havia tingut alguna ocasió per obrir la llauna. Poc després, un servei de banda directe a l’àrea va servir al Berga per empatar el partit amb una bona rematada de cap de Lluís Boixader. Al cap de cinc minuts i amb un Berga que semblava més a prop que mai del gol, el Sant Llorenç va aprofitar un contracop per tornar-se a avançar. La reacció berguedana va tornar a ser immediata i novament Lluís Boixader va fer l’empat a 2 en aprofitar un rebot.

Just després de fer l’empat, el berguedà Marcel Carrera va anar a buscar la pilota dins la porteria per portar-la al mig del camp i facilitar que el Sant Llorenç servís ràpid, i es va formar una picabaralla amb els jugadors locals que va acabar amb Carrera expulsat. La decisió de l’àrbitre obligava el Berga ‘B’ a afrontar gairebé una hora de partit amb un jugador menys. Per acabar-ho de rematar, a les acaballes del primer temps, Joel Canals va fer el tercer pel Sant Llorenç en una jugada on els berguedans pequen de falta de contundència en defensa.

A la represa, els visitants surten disposats a capgirar el marcador, malgrat la inferioritat numèrica. El Berga ‘B’ va sortir molt intens i això va fer que el Sant Llorenç només tingués un parell d’ocasions clares per sentenciar, a banda d’un xut llunyà que va anar al pal. A l’altra banda, en canvi, el Berga ‘B’ va apretar de valent i el porter local va haver d’intervenir en dues o tres ocasions de forma providencial. Els berguedans, a més, van enviar una falta al travesser. Finalment, al minut 90, Lluís Boixader va culminar el seu hat-trick particular per empatar el partit a 3. Més info

Amb aquest resultat, el Berga B segueix tercer però desaprofita una bona oportunitat per acostar-se el líder, el Castellnou, que aquesta setmana ha empatat. Els berguedans tenen 26 punts i són a 3 dels bagencs. El Navarcles sí que ha guanyat i és segon, a només un punt del líder i dos per sobre del filial del Berga. La classificació sencera, AQUÍ.

I just abans de l’aturada de Nadal, el Berga rebrà la visita del Sant Salvador de Cercs en una jornada on pot acostar-se als dos equips que té per davant, el Castellnou i el Navarcles, que s’enfronten entre ells. +PROPERA JORNADA

Berga Futbol Quarta Catalana Sant Llorenç set16

Comentaris