CE Berga B, Futbol

El Berga B topa amb el líder (2-0)

El Berga B topa amb el líder (2-0)
Moments previs a l'inici del partit. CE BERGA

El Berga B cedeix una mica de terreny en la pugna per la tercera posició, després de caure derrotat per 2 gols a 0 en la complicada visita al camp del sòlid líder, el Navarcles. Els berguedans van treballar i van tenir més la pilota, però no van generar ocasions per poder disputar el matx.

El partit va estar condicionat pel matiner gol de Navarcles just després de servir d’inici, després d’una pilota llarga per un jugador que va guanyar l’esquena a la defensa del Berga, i va centrar al segon pal perquè Emili Martos avancés al conjunt (1′). Els locals es van dedicar a aguantar defensivament i seguir buscant canvis de joc a l’esquena de la defensa berguedana. Mentre el Navarcles aconsegueix un parell d’ocasions perilloses, una falta i una rematada d’un córner, dues jugades que acaben al pal, el filial veu com li anul·len un gol de Jordi Sensada per rematar amb la mà.

Els blanc i vermells sortiren amb un punt més d’intensitat a la segona meitat, i van poder així dominar un pèl més, tot i no tenir ocasions clares. Els bagencs es van dedicar a seguir aguantant el marcador i buscar alguna oportunitat al contracop. Finalment, en una d’aquestes al tram final, els locals agafen desprevinguts als berguedans i sentencien el partit, a través d’Arnau Pérez (87′).

Amb 46 punts, el filial se situa a la quarta posició de la taula, a 3 punts de l’Alt Berguedà, tercer, i 1 per sobre del Montmajor, cinquè. La classificació sencera, AQUÍ.

El conjunt espera retrobar-se amb la victòria després de Setmana santa, amb la visita del Sant Llorenç, que amb 17 punts és el penúltim classificat. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga CE BERGA B set32

Comentaris