Alt Berguedà

L’Alt Berguedà agafa aire (0-2)

L’Alt Berguedà agafa aire (0-2)

L’Alt Berguedà ha guanyat a domicili al Navàs B per 0 gols a 2, aquest diumenge. L’equip va reprendre el camí de la victòria després d’unes setmanes sense poder sumar de tres en tres.

El partit va començar amb un bon joc per part dels visitants que es va traduir en nombroses ocasions no-materialitzades. No va ser fins al minut 15 que, en una jugada assajada des del córner, Carles Ortiz ‘Carli’ es va fabricar ell sol un penal. L’arbitre el va xiular i el mateix jugador el va transformar posant el 0 a 1 en el marcador. Tot i el domini, es va arribar al descans amb aquest resultat i amb avantatge mínim per als berguedans.

A la represa, els locals tímidament intentaven acostar-se, però les ocasions i el domini del joc queien per banda dels visitants, que en un bon contraatac, van posar el 0 a 2 al marcador, a través de Gerard Puig. El partit seguia amb domini per part dels de Xavi Ribera que van saber controlar el rival i van veure com, després d’una mala dinàmica, s’aconseguia tornar a sumar tres punts. Més info

Amb aquesta victòria l’Alt Berguedà suma 19 punts i es troba en cinquena posició, mentre que el Navàs B en suma 8 i es troba en la antepenúltima posició. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera setmana l’Alt Berguedà rebrà a l’Avinyó en un partit clau per a les aspiracions de tots dos conjunts. El Navàs, en canvi, jugarà a domicili contra el Casserres. +PROPERA JORNADA

FOTO. ‘Carli’ transformant un penal al camp del Montmajor. També en va marcar un a Navàs, aquesta setmana. ALEIX CAMPRUBÍ (ARXIU)

Alt Berguedà Berguedà Futbol Quarta Catalana set14

Comentaris