Alt Berguedà

Victòria èpica de l’Alt Berguedà al camp del líder (3-4)

Victòria èpica de l’Alt Berguedà al camp del líder (3-4)
L'Alt Berguedà celebra un gol aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

L’Alt Berguedà ha aconseguit guanyar al camp del líder, el Navarcles, per 3 gols a 4. Els locals portaven una volta sencera sense conèixer la derrota. Precisament l’última va ser al camp de l’Alt Berguedà, on també van caure (2-1). Els visitants, per la seva banda, encadenen 8 partits sense conèixer la derrota.

WhatsApp Image 2019-02-19 at 10.49.15

Els homes de Xavi Ribera van sortir al partit amb una ambició molt gran. Des de ben aviat van dominar el partit i va ser Arnau Pons, qui va obrir el marcador amb un xut des de lluny que va acabar a l’escaire. Seguien les ocasions pels visitants i, en un contraatac, Alberto Feijoo culminava amb un xut ras, lluny de l’abast del porter, que feia pujar el 0 a 2. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

A la represa, va seguir la gana dels visitants, mentre que els locals semblava que no haguessin aterrat al camp. En una bona jugada per banda esquerra, la pilota va caure als peus de Feijoo que no s’ho va pensar i va clavar el 0 a 3 a l’electrònic. Fins al moment, era el partit somiat pels de Xavi Ribera.

Però a partir d’aquí, el líder es va despertar. Primer, va reduir diferències en aprofitar una segona jugada en un córner. Seguidament, amb un gol polèmic que va servir per posar el 2 a 3. I finalment, amb un xut de falta, que toca a la barrera i despista el porter per aconseguir el miracle de l’empat. Van ser 20 minuts increïbles per part dels locals, que amb l’ajuda del jugador número 12, l’afició, van fer el que ningú creia possible.

No obstant, l’Alt Berguedà va tornar a fer un pas endavant i va aparèixer Albert Petit, que amb un cop de cap al minut 90, decantava el partit cap als visitants, fent embogir a tots i cada un dels espectadors berguedans que s’havien acostat a veure el matx. Per una vegada es pot dir que el futbol va fer justícia al que es va veure a sobre la gespa. No obstant, el líder havia demostrat també perquè es troba on es troba. Els últims minuts van ser d’infart, amb una prolongació exagerada, però res va poder amb un equip que des del minut 1 havia anat a Navarcles a fer el que tocava. Més info

https://twitter.com/EntreRivals/status/1097841872284934144

Així doncs, el líder cau i s’ajusta encara més la classificació a la part alta. D’una banda, l’Alt Berguedà suma 38 punts i es troba en quarta posició, i aquesta setmana rebrà al Sant Llorenç que es troba en la penúltima posició amb 12 punts. Per la seva banda, el Navarcles -que encara ha de descansar- jugarà aquesta setmana a domicili al camp del Casserres, que es troba en vuitena posició amb 28 punts. +PROPERA JORNADA

La classificació sencera, AQUÍ.

Alt Berguedà Futbol Navarcles Quarta Catalana set24

Comentaris