Montmajor FC

Derrota d’equip gran (2-1)

Derrota d’equip gran (2-1)
Iñaki Sánchez es lamenta d'una ocasió perduda. ALEIX CAMPRUBÍ

Derrota del Montmajor al camp del líder, en un partit on probablement el més just hagués estat un empat. El Navarcles va tenir la possessió de la pilota durant bona part del partit però va topar amb un Montmajor molt sòlid i segur en defensa que gaudia d’ocasions clares en jugades a pilota aturada. En aquest escenari, els bagencs es van avançar a la primera meitat però es van fer petits a la represa i el Montmajor va estar a punt d’esguerrar-los la tarda de Carnaval al municipi.

La primera meitat va ser de domini local. El Navarcles va tenir la pilota i es va dedicar a buscar l’esquena de la defensa visitant sense massa èxit. Amb tot, un obús des de mitja distància a l’equador del primer temps va suposar l’1 a 0. A partir d’aquí, els locals van tenir alguna ocasió en xuts des de fora l’àrea però les més clares serien del Montmajor, en jugades a pilota aturada que no van entrar per ben poc.

A la represa, el Navarcles es va fer petit i el Montmajor va créixer. Els de Jordi Casas van sortir disposats a restablir la igualada i van gaudir d’ocasions molt clares des dels primers minuts. El porter local, però, va estar molt encertat i es va encarregar d’aguantar el setge montmajonenc. Però quan l’1 a 1 semblava més a prop, el Navarcles va fer el 2 a 0 en gairebé l’única jugada del partit on el Montmajor va pecar de falta de contundència en defensa.

A partir d’aquí, els locals es van anar aculant en defensa i el Montmajor es va dedicar a llançar pilotes a l’àrea rival. En una d’aquestes ocasions, Cortizo va retallar distàncies amb un bon llançament de falta des de més enllà de la frontal de l’àrea. El 2 a 1 va posar la por al cos als locals, que van suar sang per conservar l’avantatge en els minuts finals. En temps afegit, el central Edgar Manchado va erigir-se com l’heroi local de la tarda i va treure una pilota sota pals. Més info

Amb aquest resultat, el Navarcles segueix a pas ferm al capdavant de la classificació, amb 50 punts. El Montmajor, en canvi, veu com els equips que té per sobre s’escapen: el Castellnou ja és a 8 punts i el Berga B i l’Alt Berguedà, a 6. Els del Baix Berguedà són cinquens, amb 36 punts, i tenen l’Avià B a 2. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, partit trampa per als de Jordi Casas, que reben la visita del Sant Llorenç de Morunys a casa. Els piteus estan fent un bon inici de 2019 i només han perdut un partit dels últims vuit. Amb tot, es consagren com els reis de l’empat, fet que fa que actualment encara siguin penúltims. +PROPERA JORNADA

Futbol Montmajor Navarcles Quarta Catalana set27

Comentaris