Puig-reig

El Puig-reig paga la falta d’efectius i cau golejat (6-0)

El Puig-reig paga la falta d’efectius i cau golejat (6-0)
Imatge d'arxiu. LÍDIA LÓPEZ

Derrota contundent del Futbol Sala Puig-reig a la pista de l’Isur de Terrassa. L’equip del Berguedà ha viscut una setmana complicada, amb pocs efectius i baixes d’última hora, i no ha tingut massa opcions davant un dels equips de la part alta. Els egarencs van arribar al descans amb avantatge de 2 a 0 i van rematar la feina a la represa, aprofitant el desgast dels berguedans.

El Puig-reig va aguantar el tipus en els primers minuts i va gaudir d’ocasions que de ben segur haguessin canviat el destí del partit. Malgrat tot, l’Isur es va avançar al quart d’hora de joc i va fer el 2 a 0 a les acaballes del primer temps. A la segona meitat, el Puig-reig va començar a pagar el desgast físic i l’Isur ho va aprofitar per fer tres gols més aprofitant els forats a l’esquena dels visitants. A partir d’aquí el Puig-reig va sortir amb porter-jugador i això va propiciar que, en una jugada en què la porteria va quedar desprotegida, els terrassencs van fer el definitiu 6 a 0. Més info

Amb aquest resultat, el Puig-reig es despenja força de la lluita per la tercera plaça, que ja és a 9 punts. L’Isur, en canvi, segueix perseguint el tercer, el Matadepera, de ben a prop, a només 2 punts. El Puig-reig és 7è, amb 28 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, partidàs. El Puig-reig visita la pista del segon classificat, l’Esportiu Gonzàlez-Serra. Serà diumenge i els del Berguedà esperen poder recuperar efectius i competir. +PROPERA JORNADA

FS Puig-reig Futbol sala futsal set31

Comentaris