Puig-reig

El Futbol Sala Puig-reig domina, lluita i guanya (2-1)

El Futbol Sala Puig-reig domina, lluita i guanya (2-1)

Victòria vital del Futbol Sala Puig-reig davant l’Isur Ciutat de Terrassa per un ajustat 2 a 1. L’equip del Berguedà afrontava el partit amb la necessitat de sumar tres punts per agafar marge respecte un rival directe i evitar que els líders s’escapessin.

Amb aquest objectiu, l’equip va sortir disposat a ser amo i senyor del partit i a encarrilar la victòria en els primers minuts. Una bona pressió alta feia que el Puig-reig gaudís de les millors ocasions, però el primer gol no va arribar fins al minut 16, quan Miquel Àngel Garcia va avançar el conjunt berguedà. Semblava que s’arribaria al descans amb avantatge mínim per als de casa, però una falta molt protestada per la parròquia local va suposar l’empat a 1, just abans del xiulet de l’àrbitre.

A la represa, el Puig-reig va tornar a sortir a mossegar i va tenir nombroses ocasions per tornar-se a posar per davant. Però l’actuació del porter visitant va ser increïble i ho va evitar fins a les acaballes del partit. Al 18 de la segona, i després d’uns minuts on els visitants van forçar que el partit s’aturés reiteradament, Òscar Noguera va fer justícia i va fer pujar el 2 a 1 al marcador. En els darrers segons, l’Isur va jugar de 5 per buscar l’empat, però el Puig-reig es va defensar bé i el resultat va ser definitiu. Més info

Amb aquesta victòria, els purreigtencs pugen fins la tercera posició i es mantenen a quatre punts de la segona plaça (promoció) i a 7 del líder. Les derrotes de Rubí Nord i Navàs han propiciat l’escalada de l’equip del Berguedà a la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera jornada, passat el pont, el Puig-reig jugarà a la pista del Rubí Nord, que és un rival directe i ocupa la quarta posició, a només 2 punts dels del Berguedà. +PROPERA JORNADA

FS Puig-reig Puig-reig set14

Comentaris