Puig-reig

El Futbol Sala Puig-reig reacciona i empata a 4 a la pista del Vacarisses (4-4)

El Futbol Sala Puig-reig reacciona i empata a 4 a la pista del Vacarisses (4-4)

Bon partit de futbol sala a Vacarisses. El FS Puig-reig hi ha empatat a 4 aquest cap de setmana passat després de reaccionar i aixecar un 2 a 0 en contra.

Els purreigtencs van sortir un pèl adormits i els locals es van avançar ben aviat amb dues dianes pràcticament consecutives. Passat l’equador de la primera meitat, el conjunt del Berguedà va aixecar el cap i va empatar el partit en cosa d’un minut, amb gols de Claudi Trasserra i Òscar Solé. Poc després, el visitant Carlos Muñoz va posar per davant el Puig-reig per primer cop, però a les acaballes del primer temps els locals van empatar.

A la represa, tots dos equips van donar el màxim per avançar-se en el marcador, però només ho van aconseguir els locals, passat l’equador del període. Però el Puig-reig va seguir intentant-ho i va tenir el premi de l’empat en un penal transformat per Carlos Muñoz. A partir d’aquí, uns i altres van fer mèrits per desfer l’empat però no ho van aconseguir i el 4 a 4 va ser definitiu. Més info

Amb aquest empat, el Puig-reig cau fins la cinquena posició però segueix a la part alta, a pocs punts dels equips que encapçalen la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

I el proper cap de setmana el futbol sala torna al municipal de Puig-reig. Els locals reben la visita de l’Isur de Terrassa, un rival directe en aquest grup de perseguidors. +PROPERA JORNADA

FS Puig-reig Futbol sala futsal Puig-reig set13

Comentaris