Casserres Masculí

Pas de gegant del Casserres en la lluita per la salvació (9-6)

Pas de gegant del Casserres en la lluita per la salvació (9-6)
El masculí del FS Casserres, aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Victòria important del PC Imagine Casserres per seguir caminant cap a la permanència a Divisió d’Honor. L’equip ha guanyat el cuer de la categoria, l’Olímpic Floresta, per 9 a 6 i se situa 9 punts per sobre de la zona vermella de la classificació. Els de Sant Cugat van donar més guerra del que podia deixar entreveure la classificació i el Casserres no va tancar el partit fins al tram final, després de jugar molts minuts contra un rival que optava pel porter-jugador.

El Casserres va sortir decidit a sumar els tres punts i en 7 minuts ja guanyava per 3 a 0. Però a partir del minut 8, l’Olímpic, que no hi tenia res a perdre, va començar a jugar de 5. Al principi, no els va anar malament del tot: el resultat a la mitja part era de 5 a 2. A la represa, els casserrencs van fer el 6 a 2, però van veure com el rival feia dues dianes pràcticament consecutives. Després va venir el 7 a 4 que tornava a donar tranquil·litat però en una jugada de mala fortuna el Casserres va marcar-se en pròpia porteria. A les acaballes, la Floresta es va acostar amb el 7 a 6, però dos gols en els darrers minuts van col·locar el definitiu 9 a 6Més info

Amb aquest resultat, el Casserres se situa a la vuitena posició, amb 29 punts, 9 de marge respecte el primer dels equips que baixaria de categoria, l’Eixample. Cap dels equips que el conjunt berguedà té per sota ha aconseguit guanyar aquesta jornada. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, compromís complicat per als del Berguedà. Juguen a la pista del segon classificat, el Bosco Rocafort, que és a només dos punts del líder i, per tant, es troba immers en la lluita per guanyar la lliga. +PROPERA JORNADA

Casserres Divisió d'Honor futsal set31

Comentaris