Alt Berguedà

L’Alt Berguedà perd tota aspiració en un mal dia a Castellnou (5-2)

L’Alt Berguedà perd tota aspiració en un mal dia a Castellnou (5-2)
Imatge del partit a Castellnou.

L’Alt Berguedà visitava el camp del Castellnou en el partit corresponent a la jornada 26. El partit en si podia decidir les aspiracions per banda i banda de tota la temporada, i els locals es van emportar el premi.

En els primers compassos de partit, els locals van sortir a dominar el partit amb la pilota mentre que el CCR esperava les seves opcions al contraatac. El partit va començar molt igualat, però el CCR en el primer quart d’hora es va avançar al marcador, amb gol de Carles Ortiz “Carli”, que va aconseguir culminar una jugada de contraatac. La resposta dels locals no va tardar en arribar i, a la jugada posterior, van empatar el partit. El gol va deixar molt tocats als jugadors visitants que, al cap de res, van veure com el marcador es capgirava i ja perdien 2 a 1. En el temps d’afegit de la primera part, en una jugada aïllada, el Castellnou incrementava la distància al marcador i se’n anava als vestidors amb el resultat de 3 a 1.

A la represa, Xavi Ribera va intentar moure peces per tal d’aconseguir enganxar-se al matx, però la gran solidesa defensiva local i el poc encert dels visitants va fer que el marcador no s’ajustés. Al contrari, el Castellnou va seguir aprofitant les seves ocasions al contraatac i va fer pujar al marcador el 4 a 1 al marcador. Poc després, una altra jugada ràpida dels locals va permetre a l’equip del Bages posar la maneta a l’electrònic. En els últims instants de partit, Joan Boixader “el Buffal” va reduir diferències deixant el marcador amb el resultat final de 5 a 2. Més info

Amb aquest resultat, els locals asseguren pràcticament la promoció per segona temporada consecutiva, tot i trobar-se només a un punt de l’ascens directe que ara mateix té el Navarcles. En canvi, l’Alt Berguedà, que ja es trobava a 7 punts, passa a tenir una distància de 10 punts vers la promoció i veu perdudes les opcions de poder jugar-la aquesta temporada. La classificació sencera, AQUÍ.

El Castellnou amb aquesta victòria suma 56 punts, un menys que el Navarcles, el líder, que en té 57, i aquesta setmana visitarà el camp del Casserres, que es troba en novena posició amb 29 punts. Per l’altre banda, l’Alt Berguedà es queda en la quarta posició amb 46 punts i aquesta setmana rebrà la visita del Navàs B, que es troba en onzena posició amb 26 punts. +PROPERA JORNADA

WhatsApp Image 2019-04-09 at 10.54.03

WhatsApp Image 2019-04-09 at 10.54.02 (4)

WhatsApp Image 2019-04-09 at 10.54.02 (3)

WhatsApp Image 2019-04-09 at 10.54.02 (1)

WhatsApp Image 2019-04-09 at 10.54.02

WhatsApp Image 2019-04-09 at 10.54.01

Alt Berguedà Castellnou Futbol Quarta Catalana set31

Comentaris