Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga trenca la bona ratxa en el millor moment (75-60)

El Bàsquet Berga trenca la bona ratxa en el millor moment (75-60)
L'equip fent un crit motivacional, al final d'un temps mort, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Després de guanyar 9 dels 10 primers partits del 2019, i encadenar 7 victòries consecutives, el Bàsquet Berga s’ha retrobat amb la derrota. I ho ha fet en un moment clau, contra el Sant Cugat, per 75 a 60, un rival amb el qual es disputava la quarta posició.

Després d’un intercanvi de cistelles inicial, els locals van agafar un lleuger avantatge que van mantenir fins al final del primer quart, 20 a 13. A l’inici del segon, aquest va augmentar ràpidament als 12 punts, davant d’un Berga que no va reaccionar i va arribar al descans 14 punts per sota, 39 a 25.

El partit va seguir igual a la represa, amb els de negre intentant retallar però el Sant Cugat controlant el partit i administrant el marge, arribant 54 a 38 als darrers 10 minuts. En el quart quart, els locals aconsegueixen un avantatge de fins a 24 punts, però el Berga pot maquillar lleugerament el marcador i situar el definitiu 75 a 60.

Els de negre segueixen així a la cinquena posició de la taula, amb 12 victòries i 9 derrotes. Passada l’aturada de Setmana Santa, l’equip tornarà a rodar rebent al Santpedor, que amb un balanç de 10 a 11 és el sisè classificat. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set31

Comentaris