Handbol

L’Handbol Berga ofereix una ajustada victòria per celebrar l’ascens amb l’afició (25-24)

L’Handbol Berga ofereix una ajustada victòria per celebrar l’ascens amb l’afició (25-24)
L'equip celebra l'ascens a la pista, després del partit. JAUME SOLER

Assolit l’objectiu de l’ascens, l’Handbol Berga sap que si vol aconseguir el segon objectiu, guanyar la lliga regular, no pot fallar en els partits que resten. Els verd i vermells van estar a punt de cedir punts en el darrer partit, però van aconseguir guanyar al Sant Andreu en el darrer moment, tot i no fer un bon partit, que va acabar 25 a 24.

L’equip va sortir desconcentrat des de l’inici, davant d’un rival que, tot i anar només amb un canvi, es va mostrar ambiciós i va desplegar un bon joc. La defensa desencertada del Berga i les manques de concentració puntuals van ajudar als visitants a arribar 2 gols per sobre al final de la primera meitat.

El descans no va servir perquè els berguedans reaccionessin, i el Sant Andreu va aconseguir mantenir-se per davant amb una diferència que va arribar fins als 4 gols. Però, a mesura que s’acostava el final, els visitants es van anar posant nerviosos, en bona mesura gràcies al millor físic dels verd i vermells (el Sant Andreu va acabar quedant-se sense canvis) i una defensa mixta sobre dos dels jugadors importants dels barcelonins. Els de la capital del Berguedà van recuperar així el marge que havien perdut i, en el darrer minut de partit, van poder situar el 25 a 24 per salvar els mobles a un conjunt que no va fer un bon partit, però va acabar tirant d’orgull i ganes.

La classificació segueix sense canvis, doncs, amb l’Handbol Berga a la primera plaça amb 42 punts, i el Salou a 2, amb 40. La classificació sencera, AQUÍ.

Els verd i vermells preparen ara l’avantpenúltim partit de la temporada regular, que serà contra el cuer, el Gavà, que ha sumat tan sols 5 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set31

Comentaris