Bàsquet, Bàsquet Berga

Victòria autoritària d’un Bàsquet Berga que segueix anant a més (57-72)

Victòria autoritària d’un Bàsquet Berga que segueix anant a més (57-72)
Edo es dirigeix a cistella, en el darrer partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga segueix allargant la seva gran dinàmica de resultats. Aquest cap de setmana, però, va patir contra un rival de la zona baixa, l‘Igualada B, arribant a perdre per 9 punts en el tercer quart, però un quart temps demolidor va deixar un clar 57 a 72 a favor dels de negre. La ratxa segueix: 7 de 8 en aquest 2019 i 5 victòries consecutives.

L’inici del partit va estar força igualat, amb alternances al marcador i un Berga que tan sols va aconseguir arribar 3 punts per davant al final del tercer quart, 20 a 23. Però al segon es va girar la truita, els locals van aconseguir un bon parcial i van permetre tan sols 7 punts als berguedans, per arribar al descans 35 a 30.

A la represa, els locals aconsegueixen un avantatge que arriba fins als 9 punts, però el Berga reacciona a temps i aconsegueix anotar al tram final, per tornar a igualar un resultat i arribar al darrer parcial amb un 47 a 46 que seguia posant en perill la bona dinàmica de resultats dels de negre. En el quart quart, l’equip desperta de cop i aconsegueix anotar sense aturador, amb gran efectivitat, acompanyat d’una sòlida defensa que permet 10 punts al rival (per 26 seus), situant així el 57 a 72 definitiu.

Els de negre segueixen a la cinquena posició de la taula, amb 10 victòries i 8 derrotes, amb 28 punts, a 1 del Sant Cugat, quart, i a 3 del Matadepera, tercer, però amb un partit més. Aquest proper cap de setmana, gran oportunitat per l’equip de seguir sumant, amb la visita de l’Artés B, avant-penúltim classificat, onzè, amb 6 victòries i 12 derrotes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set28

Comentaris