Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga desperta encadenant 3 victòries consecutives (63-69)

El Bàsquet Berga desperta encadenant 3 victòries consecutives (63-69)
Oriol Pey, en un partit d'aquesta temporada amb el sènior B. ALEIX CAMPRUBÍ

Després d’un inici de temporada dur i irregular, el Bàsquet Berga ha aconseguit refer-se aquest 2019. Els de negre encadenen 3 victòries consecutives, i aquest any han guanyat 5 partits dels 6 que han disputat, igualant així el balanç de victòries i derrotes a 8. Aquest passat cap de setmana, el conjunt es va imposar per 63 a 69 al tercer classificat, el Matadepera.

La primera meitat va ser del tot igualada. Després de diversos estira-i-arronses, el primer quart va acabar 18 a 16. En el segon, els berguedans van aconseguir un marge de fins a 5 punts, gràcies a un parcial de 10 a 2, però els locals es van refer abans del descans, on el partit va arribar amb empat a 31. El tercer quart va seguir amb la mateixa dinàmica, amb un Berga que volia però no podia desempallegar-se del rival, acabant 47 a 50. En el darrer, després d’intercanvis de cistelles, els locals es tornen a posar per davant. Però els de negre desperten i aconsegueixen un parcial demolidor de 4 a 11 que situa el 63 a 69 que sentencia el partit.

La victòria situa a l’equip a la cinquena posició de la taula, amb un balanç de 8 victòries i 8 derrotes, a 1 victòria del quart, el Sant Cugat. Aquest proper cap de setmana l’equip rebrà al líder, el Mollerussa, amb l’esperança de plantar cara a un rival que tan sols ha perdut 2 partits dels 17 disputats. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set26

Comentaris