Bàsquet Berga femení, Bàsquet

El líder demostra la seva superioritat a la segona meitat contra el Bàsquet Berga femení (47-79)

El líder demostra la seva superioritat a la segona meitat contra el Bàsquet Berga femení (47-79)
Anna Serradell a punt per tirar un tir lliure, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Res que no fos una victòria del sòlid líder a la pista del Bàsquet Berga femení hauria sigut una sorpresa majúscula. Tot i això, les berguedanes van fer una bona primera meitat i van plantar cara al Corbera, mantenint-se dins del partit, però el 4 a 23 del tercer parcial va matar un duel que va acabar amb un clar 47 a 79.

Després de l’intercanvi de cistelles inicials, les líders van aconseguir un primer avantatge i, tot i una petita reacció de les de negre, el primer quart va acabar 16 a 21. En el segon la igualtat va ser màxima, i d’aquesta manera s’arribà amb aquesta diferència al descans, 30 a 37.

Però el Corbera, tot i arribar curt d’efectius, es va posar les piles a la segona meitat, escapant-se de seguida als 16 punts i va acabar plantant un parcial demolidor de 4 a 23, que sentenciava el partit amb un 34 a 60. En el darrer quart, les líders no van abaixar el llistó i van seguir fent mal a les berguedanes, fins al contundent 47 a 79 del marcador final.

La 16a derrota de la temporada de les berguedanes, per 5 victòries, deixa a l’equip a la 11 posició. Passat Setmana Santa, les de negre tindran una jornada de descans i, després, rebran al Vilanova del Camí, setè classificat amb un balanç de 9 a 12. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga set31

Comentaris