Bàsquet Berga femení, Bàsquet

El Bàsquet Berga femení desaprofita una bona oportunitat (44-30)

El Bàsquet Berga femení desaprofita una bona oportunitat (44-30)
López penetra a cistella, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’equip femení del Bàsquet Berga ha desaprofitat una bona ocasió de seguir sumant aquest cap de setmana. El conjunt s’enfrontava al Sant Cugat, el dotzè classificat, un rival directe, ja que les berguedanes són onzenes. Un mal tercer parcial va deixar sense opcions a les de negre, que van caure per 44 a 30.

Després d’un primer quart de baixa anotació, 7 a 4, els equips es van posar les piles i, les berguedanes, gràcies a uns bons minuts, van aconseguir arribar al descans per davant, 15 a 18. Però el tercer quart va ser determinant. Després d’un inici irregular per ambdós conjunts, les de negre encaixen un parcial de 16 a 0 que posa un 33 a 21 que sentencia el partit. En el quart quart, les locals aconsegueixen un avantatge de fins a 19 punts, i les visitants tan sols poden maquillar el marcador en els darrers minuts posant el 44 a 30 final.

Amb 5 victòries i 14 derrotes, les berguedanes són onzenes a la classificació. La setmana vinent visitaran al Sallent, que amb un balanç de 12 a 8 se situa a la cinquena posició. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga Femení

Comentaris