Casserres Masculí

El FS Casserres allarga les vacances una part i mitja però acaba remuntant en un final d’èxtasi (6-5)

El FS Casserres allarga les vacances una part i mitja però acaba remuntant en un final d’èxtasi (6-5)
Franc Serra va ser clau en el tram final, amb dues dianes. ALBERT CODINA SOLER

Mal inici, bona reacció. El PC Imagine Casserres ha començat l’any competitiu adormit, però ha sabut reaccionar i ha capgirat un partit que s’havia posat molt costa amunt contra el CFS Eixample. El rival es va posar 2 a 4 a l’inici de la represa, però els casserrencs van saber aixecar el cap i van remuntar el partit en un final d’infart per acabar col·locant el definitiu 6 a 5 en el marcador.

La primera part va ser absolutament boja i sense un dominador clar. El Casserres es va avançar al minut 19, però la reacció de l’Eixample va ser immediata i en mig minut es va restablir l’empat. A la segona part, els visitants van sortir molt més endollats i van fer dos gols en dos minuts per col·locar l’1 a 3 a l’electrònic de La Llangotera. El Casserres va ser capaç de retallar distàncies, però en un nou error defensiu l’Eixample va fer el 2 a 4.

A partir d’aquí, l’equip va començar a aixecar les orelles per passar a dominar el partit. En aquest escenari, l’equip del Berguedà va fer dos gols que van empatar el partit novament (4-4). Però els barcelonins no es van rendir en cap moment i en una nova badada defensiva del PC Imagine van tornar-se a avançar. Cada cop quedava menys i els nervis s’apoderaven de la parròquia local, però l’equip va treure orgull propi per capgirar el marcador a les acaballes amb dues dianes de Franc Serra. Més info

Amb aquest resultat, el PC Imagine Casserres suma 19 punts i és a la sisena posició, enganxat als equips que té davant. El líder, el Bosco Rocafort, és a cinc punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, oportunitat d’or per seguir aspirant a posicions capdavanteres. El Casserres visita la pista de l’Olesa, que és segon, amb 23 punts. +PROPERA JORNADA

CFS Eixample FS Casserres PC Imagine Casserres set19

Comentaris