Casserres Masculí

El Casserres surt calent de la pista del Magic Sants (6-1)

El Casserres surt calent de la pista del Magic Sants (6-1)
Serralta, en primer pla, va ser l'autor del gol casserrenc. LÍDIA LÓPEZ / ARXIU

Derrota del PC Imagine Casserres a la pista d’un dels equips de la part alta de Divisió d’Honor, el Magic Sants. Els casserrencs van ser dins el partit durant tota la primera meitat, però el Magic va ser millor a la represa i va sentenciar el xoc amb tres dianes més. Els locals van ser superiors i més intensos, però també van guanyar en duresa i provocació, fet que va propiciar uns darrers minuts de partit molt escalfats.

A la primera meitat, la igualtat va imperar fins el 3 a 1. Els locals es van avançar ben aviat, però Josep Serralta va restablir la igualada a l’equador del període. La resposta del Magic va ser letal, amb dos gols en tres minuts que col·locaven el 3 a 1 en el marcador. A la represa, els locals van ser millors però l’ambient de crispació que es vivia a la pista va fer que el Casserres no entrés al partit en cap moment quan la distància en el marcador es va anar ampliant. Al final, 6 a 1. Més info

Amb aquest marcador, els casserrencs segueixen a la part baixa i ja són a només 6 punts del descens. L’Eixample, el primer dels equips que baixaria, ha empatat i suma 20 punts. El Casserres en té 26. Entre uns i altres, hi ha el Castellbisbal, amb 24. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, jornada idíl·lica per ampliar l’avantatge respecte les places de descens. El Casserres rep la visita del cuer de la categoria, l’Olímpic Floresta, que està virtualment descendit, amb només 7 punts. +PROPERA JORNADA

DH FS Casserres Futbol sala futsal set30

Comentaris