Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres lluita com mai per guanyar el cuer (4-5)

El PC Imagine Casserres lluita com mai per guanyar el cuer (4-5)

La classificació deia que havia de ser un partit assequible, però a la lliga cada setmana és una història diferent. I aquest cap de setmana el PC Imagine Casserres arribava més mancat que mai. Les baixes de Serralta i Elo per lesió i de Marc Vila i Flores per motius personals van obligar el PC Imagine a anar a la pista del cuer, l’Olímpic la Floresta, amb només sis jugadors de pista, entre els quals dos juvenils: Sergi i Kiko. Calia un exercici de lluita i sacrifici per sumar els tres punts, i així va ser.

L’equip del Berguedà va sortir molt intens i va fer pujar el 0 a 2 al marcador en els primers compassos de partit, amb un gol de Cabana i un altre de Franc Serra. Amb tot, l’Olímpic va aprofitar el fons d’armari que guardava a la banqueta per arraconar el Casserres fins que van retallar distàncies (1-2). Però en els darrers instants del primer temps el Casserres va prémer l’accelerador i va fer l’1 a 3 amb una diana del juvenil Sergi Gamazo.

A la represa, l’Olímpic va sortir disposat a retallar distàncies i només va tardar 10 segons en fer-ho. A partir d’aquí, els locals van augmentar la pressió davant una defensa molt sòlida del conjunt del Berguedà. L’equip va resistir i va aprofitar una de les sortides al contracop per fer el 2 a 4 i tornar-se a allunyar en el marcador. El gol va empènyer l’Olímpic a jugar de 5 quan encara restava mig període per endavant. El Casserres ho va defensar bé però els locals van tenir el premi del gol en un rebot. L’emoció va durar dos minuts, que és el que va tardar Kiko a fer el 3 a 5. A 20 segons pel final,  el cuer va fer el definitiu 4 a 5. Més info

Amb aquesta victòria, el PC Imagine ja és quart, amb 16 punts i a només 3 del líder, l’Olesa. Els casserrencs, a més, estan empatats a punts amb el segon i el tercer classificat, el Nou Escorial i l’Alheña. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera jornada, oportunitat d’or per al Casserres per distanciar-se dels perseguidors i consolidar-se a la part alta: la Llangotera rep el Bosco Rocafort, actual cinquè classificat, amb 14 punts. És a dir, l’equip que està just per sota del Casserres a la classificació. +PROPERA JORNADA

FOTO D’ALBERT CODINA

Berguedà Casserres Divisió d'Honor futsal set14

Comentaris