C AT Gironella

Cop d’autoritat del Gironella per recuperar el camí de la victòria (2-1)

Cop d’autoritat del Gironella per recuperar el camí de la victòria (2-1)

Victòria important de l’Atlètic Gironella, a casa, contra un dels pocs equips que aquesta temporada ha aconseguit guanyar-lo, el Cardona. Els gironellencs van remuntar un 0 a 1 en contra, després d’un primer tram de partit força dubitatiu. Els del Bages van plantejar un partit molt defensiu, però als locals els va costar uns minuts entrar al joc i van haver de capgirar el marcador advers. Al final, 2 a 1 que queda curt tenint en compte la superioritat local que es va veure sobre el terreny de joc.

El Cardona es va avançar al minut 20 de partit en aprofitar una errada al mig del camp gironellenc per trenar un contracop ràpid. Amb tot, els homes de Xavi Díaz van capgirar el marcador en poc més de 10 minuts amb una diana de Toni Castaño i una altra d’Alberto Fernández. A partir d’aquí, l’equip del Berguedà va passar a ser amo i senyor del partit i va gaudir de nombroses ocasions per ampliar l’avantatge. Per la seva banda, el Cardona va anar quedant tancat a la cova i amb prou feines va gaudir d’ocasions per rescatar un punt. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella es manté còmodament a la segona posició, amb 64 punts, i manté intactes les seves opcions de ser el millor segon classificat de la província de Barcelona. Aquesta condició garantiria l’ascens directe a Segona Catalana, sense la necessitat de passar per una promoció d’ascens. Ara mateix, els de Xavi Díaz no ho són, ho és l’Olivella -del grup 12-, però els del Berguedà tenen un partit menys (contra el Puigcerdà, l’1 de maig) i, si el guanyen, tornaran a posar-se per davant en aquesta lluita. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana el Gironella visita el camp del Fruitosenc, actual 14è classificat, que arriba amb bona dinàmica: ha guanyat els darrers dos compromisos i ha posat distància respecte les places de descens. +PROPERA JORNADA

Cardona Futbol Gironella set31 Tercera Catalana

Comentaris