Futbol, CE Puig-reig, UE Avià

L’Avià s’emporta un ensopit derbi contra el Puig-reig (1-2)

L’Avià s’emporta un ensopit derbi contra el Puig-reig (1-2)
L'Avià, a punt per servir una falta laterla. UE AVIÀ

Derbi més que ensopit aquest cap de setmana entre Puig-reig i Avià. Els blanc i blaus es van emportar el duel per 1 a 2, en un partit amb comptades ocasions. Els locals van dominar una mica més, però els visitants van aprofitar les seves oportunitats en un partit molt travat.

L’inici de partit va ser favorable al Puig-reig, més intens i creant més perill que el rival, especialment enviant pilotes a l’olla a través de serveis de banda i la pilota aturada, però davant d’un Avià fort en defensa que no permetia cap ocasió clara. Enmig d’aquesta sensació de cert perill constant, els visitants van aprofitar la primera jugada en la qual van poder combinar amb continuïtat per arribar a l’àrea contrària, i Ivan Lianes la va transformar en gol (17′). La diana va desanimar a un Puig-reig que va permetre un parell d’ocasions força clares al rival, que no va transformar. Amb el pas dels minuts, el duel va estar cada vegada més travat, amb el joc al mig del camp.

Els verd i vermells pràcticament no s’havien col·locat al terreny de joc quan van encaixar el segon gol dels avianencs, a l’inici de la represa, altra volta a través de les botes de Lianes (46′). Però el Puig-reig no es va donar per vençut, i just després Pol Selva va aprofitar una falta lateral per escurçar distàncies (48′). Amb l’1 a 2, els locals van seguir penjant pilotes a l’àrea, però els l’Avià va mantenir la bona dinàmica defensiva, sense permetre ocasions al rival. Els puigreigencs van buscar l’empat fins al final, però sense crear ocasions de perill real, davant d’un conjunt visitant que va saber el matx.

La victòria manté a l’Avià a la tercera posició de la taula, amb 57 punts, amb la Pirinaica que li segueix trepitjant els talons a 2 punts, mentre que el Puig-reig baixa a la desena plaça, amb 38. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquest cap de setmana vinent, l’Avià espera seguir sumant contra el cuer, el Puigcerdà, que tan sols ha sumat 9 punts i es troba en una dinàmica molt dolenta, mentre el Puig-reig ho tindrà una mica més complicat en la visita al camp de la Balconada, que amb 31 punts se situa a la tretzena posició, però està immers en una bona ratxa. + PROPERA JORNADA.

Avià CE Puig-reig derbi Puig-reig set31 Tercera Catalana UE Avià

Comentaris