C AT Gironella

El Gironella s’adapta als espais reduïts i endossa cinc gols al Matadepera (0-5)

El Gironella s’adapta als espais reduïts i endossa cinc gols al Matadepera (0-5)
Pau Ragués va fer un dels cinc gols. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Bona actuació de l’Atlètic Gironella al camp del Matadepera. Els gironellencs segueixen a pas ferm a la segona posició de la taula i mantenen intactes les seves opcions de ser el segon millor classificat de la província de Barcelona i assolir l’ascens directe. Aquesta setmana els de Xavi Díaz han golejat el Matadepera per 0 a 5.

El partit va començar tal com estava previst: amb un Gironella que dominava i un Matadepera que tenia molts problemes per sortir de la cova. En aquest escenari, l’àrbitre va anul·lar un gol al Gironella per fora de joc inexistent. Minuts més tard, l’autor del gol anul·lat, Alberto Fernández, va treure’s l’espina clavada fent el 0 a 1 des del punt de penal. Abans del descans, el Matadepera es va quedar amb un home menys.

A la represa, el Gironella va sortir disposat a sentenciar i Pau Ragués va fer el 0 a 2 en els primers segons de joc. A l’equador d’aquest segon temps, un gol d’Èric Santmartí i un altre en pròpia porteria van sentenciar el duel davant un Matadepera que amb prou feines havia xutat entre els tres pals. A les acaballes, Wahid Rachdi va fer el cinquè amb un bon xut des de la frontal de l’àrea. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella es manté a la segona posició, a 9 punts del líder, el Calaf, tot i que amb un partit menys. A més, els gironellencs amplien l’avantatge respecte l’Avià, que ja és a 7 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana l’equip del Berguedà rebrà el Viladecavalls a casa. El rival arriba en sisena posició, amb 40 punts, i només ha perdut un partit dels últims deu. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella set25 Tercera Catalana

Comentaris