C AT Gironella

Tres punts d’or per al Gironella a Artés (1-2)

Tres punts d’or per al Gironella a Artés (1-2)
El Gironella celebra un gol. ALEIX CAMPRUBÍ

Nova victòria de l’Atlètic Gironella. El conjunt del Berguedà ha sabut patir al camp de l’Artés, 1 a 2, per sumar tres punts que valen or: serveixen per mantenir la distància amb el líder i seguir com el millor segon classificat de la província de Barcelona. Si les coses acabessin així, els gironellencs pujarien de categoria sense haver de superar cap eliminatòria de promoció d’ascens.

A Artés, l’Atlètic es va haver d’arremangar per guanyar. Ricky Bertolio va avançar el Gironella en els primers compassos de partit. Els locals, però, van empatar abans de la mitja hora i feien entreveure un partit molt feixuc per als de Xavi Díaz. Per sort, la reacció gironellenca va ser immediata i un gol d’Èric Santmartí va servir per avançar de nou l’equip. A partir d’aquí, els locals van exercir un joc molt dur i van posar contra les cordes el Gironella, que va saber patir i va conservar l’avantatge en el marcador durant tota la segona meitat. Més info

Amb aquest marcador, l’Atlètic segueix a la segona posició, en una zona molt tranquil·la, 10 punts per sobre de l’Avià (3r) i a 9 punts del Calaf, que és líder però té un partit més. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent, derbi d’alçada al Berguedà. El Gironella rep la visita de l’Avià en un partit que pot servir perquè els locals s’assegurin virtualment la segona plaça o bé perquè els avianesos retallin distància i posin un punt d’emoció a aquest tram final de lliga, en la lluita per la promoció. +PROPERA JORNADA

Artés Futbol Gironella set28

Comentaris