C AT Gironella

El Gironella guanya sense problemes el San Lorenzo (5-1)

El Gironella guanya sense problemes el San Lorenzo (5-1)
El Gironella celebra un gol d'Èric Santmartí, aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Nova victòria de l’Atlètic Gironella. El conjunt del Berguedà es consolida com el gran perseguidor d’un líder, el Calaf, que segueix imbatut aquesta temporada. Aquesta jornada els gironellencs han golejat sense massa problemes el San Lorenzo, un equip que venia en bona dinàmica i arribava a l’enfrontament com a quart classificat. Sobre el terreny de joc no hi va haver massa història: 5 a 1 pels del Berguedà.

El Gironella va dominar de principi a fi. El duel va servir per veure per primera vegada les dues cares noves de l’equip. ‘Yuti’ va debutar com a titular i Alberto Fernández va entrar a la segona meitat. Al minut 12, Maza va avançar el Gironella, pocs minuts abans de ser substituït per molèsties. Al 14, Èric Santmartí va fer la seva primera diana de la tarda per començar a posar distància en el marcador. Amb el 2 a 0 s’arribaria al descans.

A la represa, el Gironella va sentenciar en els primers compassos de joc. ‘Yuti’ es va estrenar com a golejador fent el 3 a 0 i Èric Santmartí va fer el quart abans del minut 50. La resposta del San Lorenzo va ser immediata. Els visitants van fer el gol de l’honor però la remuntada encara quedava molt lluny i el Gironella no va patir en cap moment per guanyar. A les acaballes, Èric Santmartí va culminar el seu hat-trick particular amb el 5 a 1 definitiu. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella es manté a 9 punts del Calaf, malgrat que té un partit pendent per disputar, a Puigcerdà. Els gironellencs sumen 51 punts i mantenen intactes les seves opcions de ser el millor segon classificat de la província de Barcelona, la qual cosa garanteix l’ascens directe. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, els homes de Xavi Díaz visiten el municipal de Matadepera, just abans de l’aturada de la competició per Carnaval. El rival ve de guanyar dos partits consecutius i és a la 12a posició amb 22 punts. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella San Lorenzo set24 Tercera Catalana

Comentaris