Casserres Femení

Treball sense recompensa contra un aspirant a l’ascens (5-2)

Treball sense recompensa contra un aspirant a l’ascens (5-2)
Cèlia Guixé va ser l'autora dels dos gols a Olesa. ALBERT CODINA SOLER

Derrota del primer equip femení del Futbol Sala Casserres, que trenca una bona dinàmica de tres victòries consecutives. Les casserrenques han caigut per 5 a 2 a la pista d’un dels aspirants a l’ascens de categoria, l’Olesa. L’equip del Berguedà arribava amb ganes de donar la sorpresa, però una sèrie de contratemps abans de començar el partit i durant els primers minuts van posar les coses molt costa amunt. Amb tot, l’equip no va llançar la tovallola en cap moment i va plantar cara fins al final.

D’entrada, durant l’escalfament, la gran golejadora del Casserres, Jeni Serralvo, va lesionar-se. Això, sumat a la baixa de Xete, va fer que l’equip afrontés el partit amb només dos canvis. Per si això fos poc, dos errors defensius a l’inici del partit van fer que l’Olesa col·loqués el 2 a 0 al marcador en pocs minuts. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, el Casserres va augmentar el ritme a la recerca de l’empat i va retallar distàncies amb un gol de Cèlia Guixé. Poc després, l’Olesa ha aprofitat els espais que les berguedanes van deixar darrere per fer el 3 a 1. Però novament Cèlia va fer el 3 a 2. Ja a les acaballes, el cansament va passar factura i l’Olesa va sentenciar amb dues dianes més.

Amb aquest resultat, el Casserres cau a la setena posició i es manté amb 31 punts. Les del Berguedà semblen destinades a acabar la temporada a mitja taula: són a 17 punts de les places d’ascens i promoció i tenen 19 punts d’avantatge respecte el descens. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, duel crucial en la lluita per la sisena plaça: el Casserres rep la visita del Sant Andreu, que és sisè, però suma els mateixos punts que les casserrenques (31). +PROPERA JORNADA

Casserres Futbol sala futsal Olesa set30

Comentaris