Casserres Femení B

El filial del Casserres no afluixa (2-0)

El filial del Casserres no afluixa (2-0)
Les jugadores del FS Casserres B, aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Nova victòria del filial femení del Futbol Sala Casserres, que encadena 8 jornades sense perdre i es consagra com l’equip més en forma de la categoria. Aquesta setmana les jugadores dirigides per Vicente Rodríguez s’han imposat al Terrassa Les Saveurs per 2 a 0 en un partit que van dominar de cap a peus.

A la primera meitat, el Casserres va optar per un joc més directe, buscant constantment l’esquena de les rivals, i així va arribar el primer gol, obra de Clàudia Boixader. A les acaballes, les casserrenques van optar per jugar de forma més associativa i va sortir bé: Gemma Baraldés va fer el 2 a 0 en una bona jugada d’equip. A la represa, el conjunt del Berguedà va tenir fins a tres pals i només una gran actuació de la portera local va evitar un resultat més ampli. Més info

Amb aquest marcador, el filial casserrenc segueix enganxat en la lluita per la tercera posició. Ara, el tercer és el Futsal Cervelló, amb 40 punts, només 4 més que el Casserres, que és 7è, amb 36. Entremig hi ha l’Olímpic Floresta (39), l’Alheña (38) i el Piera (36). La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, prova de foc per al Casserres, que juga a la pista de l’Olímpic Floresta, actual quart classificat. Si les casserrenques guanyen, empataran a punts les vallesanes. +PROPERA JORNADA

Casserres Futbol sala futsal set30 Terrassa Les Saveurs

Comentaris